Gazze’de yaşanan soykırım üç asırdır süren bir tartışmayı tekrar gündemimize taşıdı. Bugün olanlar karşısında İslam dünyasının yaşadığı acziyet, zayıflık ve iradesizlik sebebiyle de…
Rad: 11
-
-
10 Nisan 2022 tarihinde bu başlıkla bir yazı paylaşmıştım. Şimdi bugün güncelleyerek tekrar paylaşıyorum. Muhafazakar kesimde yöneten ve yönetilenler arasındaki ilişki söz konusu…
-
Son günlerde dikkat CB Erdoğan’ın kuracağı yeni kabineye odaklandı. Ve en fazla da “ekonomiden sorumlu bakan kim olacak?” sorusu tartışılıyor. Bu meyanda ismi…
-
İnanan müminler, kendilerinden alınan, verilen her şeyin Allah’tan olduğuna iman ederler. Bu iman, insanın iradesini ve sebepleri devre dışı bırakmıyor. İnsan niyet ediyor,…
-
Öncelikle, dün, İslam coğrafyasının tarihi kentlerinden olan Beyrut’ta meydana gelen müessif olaydan dolayı canlarını kaybedenlere Rahmet ve yaralılara da şifa ve hayırlar diliyorum.…
-
“Onlar öyle mükemmel insanlardır ki şayet kendilerine dünyada hakimiyet (iktidar)nasip edersek namazlarını hakkıyla ifa eder, zekâtlarını verir, iyi ve meşrû olanı yayar, kötülüğü…
- 1
- 2